COMPTOIR DARNA Paris Marrakech


Etnik ve çekici dekorasyon, müzik ve yemekler...
Hivernage semtinde bulunan restaurant ve gece kulübü dünyaca unlu mekanlarından şehrin.
Adres o kadar çok meşhur ve medyatik simayı ağırlamış, o kadar sükse yapmış ki Paris’te şubesi açılmış. Claude Chall’in dizayn ettiği mekan egzotik atmosferi, lezzetli Fas yemekleri ile mutlaka görülmesi, gidilmesi gereken bir adres.

Oriental şovlar ile geçen yemek saatlerinden sonra profesyonel DJ’lerin Fusion müzikleri ile bar’da keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. İşletmeci Marcel Chiche ve dinamik Christophe yönetiminde bu sene her gece farklı bir DJ'e performans şansı verdiler. SOUND un kralları kabul edilen King, Claude Challe, Géraldine Berger'nin yani sıra Said Naciri, Jawad Kadiri, Abel Monem, Jonathan Amar sizlerle olabilir...

Özellikle yoğun sezonda mutlaka rezervasyon yapılması gerekiyor. Çok sık organize edilen özel partileri saymazsak, her gece açık…Acentenizden de yardim alabilirsiniz. Hafta içi saat 01'e kadar açik mekan hafta sonlari daha geç kapatiyor.

Bir bardak standart içki 10 Euro gibi, restaurant kısmında ana yemekler 20-25 Euro civarı.
Mekanda her ne kadar kiyaafet mecburiyeti olmasada erkeklerde şort ve ya eşofman gibi hafif kaçabilecek kıyafetlerle giriş engelleniyor.

Açıldığından beri dünyanın dört bir yanında benzerlerinin görülmeye başlandığı Comptoir bu özel konseptin öncülerinden kabul ediliyor.

ADRES : QUARTIER HIVERNAGE / MARRAKECH